Smygstart

Postat i Okategoriserat kl. 12:41 av | Kommentarer (0) |

Idag tjyvstartar jag med mitt kommande kostschema. Jag har ju inte fått det riktiga kostschemat än, men när man loggar in på World of Shape så finns det en hel del recept att finna så jag har tagit några av dom och gjort en matsedel för de kommande två veckorna. Jag kommer alltså att köra kosten två veckor längre än själva Kickstartprogrammet. Dock kommer jag nog inte köra med mellanmål mellan varje måltid, utan det börjar jag med när programmet drar igång och det är träning varje dag som gäller.

Hur som helst, så här ser matsedeln ut:Var ambitiös nog att göra den i Word också. Haha! Är riktigt nyfiken på att prova chilikycklingen som vi ska laga idag, det såg så jävulusiskt gott ut på bilden. :)

Så nu ska jag göra iordning mig lite för om ett tag följer vi med svärisarna in till Örebro och gör ett besök på Willys. Tjo!
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar