Skit macarones

Postat i Okategoriserat kl. 18:24 av | Kommentarer (0) |

Ska aldrig mer i mitt liv ge mig på att göra macarones. Det blev kaos. Kaos kaos kaos. När jag skulle ta bort dom från låten så gick alla sönder. ALLA. Men det kanske var tur i oturen (?), för jag smakade på en bit och jävla i havet vad sött det var! Inte riktigt min kopp te. Men då har jag provat i alla fall.

Kände för att baka NÅGONTING i alla fall, så jag vispade ihop marängsmet lite snabbt så nu står mina fina små marängisar inne i ugnen och gräddas. Dom blev helt perfekta i formen! Tänkte prova att smälta lite nutella sen och doppa dom i. Kan bli gott. Eller vad "kan" förresten, allt med nutella är gott! ;)

Nu ska jag nog slänga ihop lite chili con carne så man får lite föda i magisen innan den dör av svält. Blir marängerna fina kanske jag slänger upp några bilder senare! :)
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar