I have a love/hate-relationship with HM

Postat i Okategoriserat kl. 18:30 av | Kommentarer (0) |

Löning imorn = GÖTTIT! Blev mer än jag hade förväntat mig, vilket känns riktigt bra! Plus att det blir ytterligare lite extra från tidningskörningen. Sen kommer CSN-pengarna förhoppningsvis i slutet på nästa vecka. September blir en bra månad!

Därför gick jag in på HM's onlineshop alldeles nyss. Dumt. Kunde inte hålla mig. Klick-klick-klick och så är det x-antal plagg och ett par skor på väg hem till mig nästa vecka. Herregud, dålig självdiciplin! Försvarar mig med att jag faktiskt både behöver ett par skor och nya underkläder. Sen flög det även med lite annat smått och gott i varukorgen, på något mystiskt sätt.. Hate when that happens.

Har varit iväg på minisemester de senaste dagarna. Jag och Calle packade ihop katten och lite kläder och for iväg ner till Hällarna. Det har varit riktigt skönt och i dag tog vi första doppet för i år! (Vilket sannerligen är skandal, med tanke på att mitt första dopp brukade ske i april/maj förr i tiden och nu är det snart september!)
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar