Första försöket blev bra!

Postat i Okategoriserat kl. 21:13 av | Kommentarer (0) |

Som sagt så var idag första dagen med nya kosten. I alla fall till kvällsmaten. Så idag blev det kyckling som jag marinerade i citronsaft, chilipeppar och dragon, wokad bulgur med paprika och sparris och en kall sås gjord på kesella och pesto. Var fruktansvärt skeptisk till kesellan eftersom den smakar lite som turkisk yoghurt (vilket inte riktigt är min favorit) men när man blandade i pesto och lite svartpeppar så blev det riktigt gott!Tror faktiskt att det här med maten kommer gå bra! Känner mig riktigt pepp på att få både kostschemat och träningsschemat så jag kan köra igång på riktigt.

Imorgon ska jag ge mig på att göra havregrynsgröt till frukost. Det ska ju vara bra säger dom. Vi får väl se, det är ju inte direkt min favorit men jag ska ge även det ett försök.
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar