Experiment

Postat i Okategoriserat kl. 12:39 av | Kommentarer (0) |

Gick upp vid åtta imorse, och tur var väl det för precis när jag hade klätt på mig ringde det på dörren. Rörmokaren varnade om att dom skulle stänga av vattnet en stund. Jag som precis skulle koka gröt. Som tur är har vi alltid vatten i kylen, så jag fick använda det.

Hur som haver så har jag denna förmiddag roat mig med lite smink. Ska jag vara ärlig så har jag nog spenderat i alla fall 1,5 timme framför spegeln på toaletten.. Kände för att prova lite olika färger, så det slutade i fyra olika sminkningar. Here they come:

Själv gillar jag nog lila mest, även om grönt gör att färgen på ögonen träder fram lite mer. Men ja, lila är nog lite av en favorit! Gillar dubbelvingar på eyelinern också, det blev rätt coolt!
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar